MYSTIC MEETING

JUST YOU AND ME

IS MAGNETIC

AUTHENTICITY

EMBRACE MORE SPACE

SHARE

YOUR

SILENCE

EXPLORE

YOUR

VISUAL

LANGUAGE

Wil je een authentieke fotoserie om jezelf meer zichtbaar te maken? Een uniek document voor je dierbaren of een bijzondere periode uit je leven bezegelen?

 

Ik nodig je uit om samen op pad te gaan. Op ontspannen wijze, met volle aandacht en ruime tijd, leid ik je naar overgave aan de camera. Ik vang je op als je verlegen bent en daag je uit als je durft. Door te vertrouwen op onze gezamenlijke creatie kracht ontstaan de mooiste beelden. We creëeren samen beelden waarop jouw pracht & kracht zichtbaar wordt.

 

We gaan op zoek naar de beste vorm en locatie waar jij je op je gemak voelt. In de buitenlucht, bij jouw thuis of in ons atelier. Ik hou ervan om een speelruimte te creëren waar we helemaal los gaan en/of waar we het juist klein en intiem houden. Volop afgestemd op jou. Mooie gesprekken inbegrepen.

 • EEN-OP-EEN

  Excl. btw

  € 400,-
 • DUO

  Excl. btw

  500,-
 • (HALF) NAAKT

  Excl. btw

  € 425,-

COMBINATIE DAG

Een begeleide introspectie, een massage en een photoshoot die elkaar aanvullen op één dag of in een traject van drie aparte sessies. We werken via bewustwording en verbinding aan verdieping en integratie om vervolgens uit te komen bij ontspanning en zichtbaarheid.

 

Bedoeld voor iedereen die een stap wil zetten in zijn persoonlijke ontwikkeling en zichtbaarheid en dit wil bezegelen met een authentieke fotoserie. We concentreren ons op datgene in jezelf dat je wilt delen met anderen en verruimen innerlijke keuzevrijheid om jouw authenticiteit te omarmen.

MYSTIC MEETING | MARLOES NIEROP

INFO @ MYSTICMEETING.COM | 06 10924225