Als Content en Technisch Film Editor help ik ondernemers, filmmakers, artiesten en organisaties in de vertaalslag die ze willen maken vanuit scripts, scenarios, missies of statements naar beeldtaal. Ik monteer ‘content’ in allerlei soorten en maten en verzorg het post-productie proces voor documentaires, korte film, muziek video’s, showreels en commercials.

Als Portret Fotografe begeleid ik mensen op ontspannen wijze naar overgave aan de camera. Ik creëer graag een ‘speelruimte’ waar we vanuit ‘free flow’ aan de slag gaan. Door onze gezamenlijke creatie kracht ontstaan de mooiste beelden. Mensen die verlegen zijn vang ik op en mensen die durven daag ik uit. Mooie gesprekken inbegrepen.

Door middel van massage en coach sessies faciliteer ik ruimte voor mensen om zich te ontspannen en innerlijk te verdiepen. Ik geniet enorm van het geven (en ontvangen :) van een energetische massage en een diepgaande coach sessie waarmee ik anderen kan begeleiden naar ontspanning en bewustwording. 

SCHOLING

Shifting Energy Workshops
Rianne Manten Clarity

 

Energetische Massage
Liona Marchena

 

Energy Facilitator
Altazar Method School Year 1 & 2

 

Transformatief Coach i.o.
Bridgeman Academie

 

Reiki Healing
All is Within

 

Fotoacademie
Basisopleiding & Propedeuse Vakopleiding

 

Montage Theorie & Analyse
Gert de Graaff

 

Montage & Camera
Open Studio Vakopleiding

 

Montage, Camera, Regie
Open Studio Basisopleiding

 

Cultureel Ondernemer
Culturele & Maatschappelijke Vorming

MEESTERS OP MIJN PAD

Inspiratoren voor mijn Coach Methoden:

 

Shifting Energy
Rianne Manten Clarity

 

Energetische Massage
Liona Marchena

 

The Altazar Method
Altazar Rossiter

 

De Bridgeman Methode
Robert Bridgeman
Monique van Leeuwen

 

Reiki Methoden
Simone Wiewel

 

Ademhalingsmethoden
Wim Hof
Marleen van den Hout

 

Emotionally Focused Therapy
Yvonne Toeset (EFT)

 

Energie Therapie
Olivier Termijtelen

 

‘Face the Truth’ Therapie
(kindertolk) Sonja de Heer

 

Integratieve Psychotherapie
Kees de Groot van Embden.

WERKERVARING

Editor
Deep Thought Productions

 

Chef d’atelier
Alexander Koning Art

 

Zelfstandig Editor
Made You Look

 

Roomoperator
IDFA filmfestival

 

Communicatie & Front Office
Pakhuis de Zwijger

 

Operationeel Manager
Altijd Lente Kinderopvang

 

Theater Producent
Toneelgroep Amsterdam e.v.a.

 

Stagehand & Volgspotter
Koninklijk Theater Carré

 

Schippersmaat
Eus Nieuwenhuis

Verwonderen & Overweldigen

 

Vanuit een sterke sensitiviteit ervaar ik de wereld het liefste vanuit een staat van verwondering, maar heb deze ook vaak als overweldigend ervaren.

 

Van jongs af aan beleef ik een intens gevoelsleven en had ik al vroeg de neiging om ‘kwetsbare vrienden’ mee naar huis te nemen en een ‘warm bad’ aan te bieden. Het ‘bieden van hulp aan anderen’ is mij ook met de paplepel ingegoten door mijn ouders die, gedreven door bevlogen idealisme, zich jarenlang hebben ingezet als jeugdhulpverleners.

 

Echter kreeg ik tijdens mijn puberteit steeds meer moeite om ‘watervallen’ van gevoelens te kanaliseren, en kon ik lastig mijn eigen energie, en die van anderen, onderscheiden. Dit gevoel van onmacht heeft regelmatig geleid tot depressieve gevoelens, zelfdestructieve gewoonten en uiteindelijk naar onderdrukking van gevoelens en verlangens. Door deze interne ‘verharding’ heb ik meerdere malen ongefundeerde en onbezielde keuzes gemaakt binnen vriendschappen, relaties en werk.

Sensitiviteit & Stevigheid

 

De afgelopen tien jaar heb ik mij verdiept in verschillende vormen van therapie & workshops waarin ik beter heb leren omgaan met een ‘druk hoofd’, het kanaliseren van emoties, het detecteren van verstopt verdriet en het herkennen van patronen en bescherming mechanismes. Destructief gedrag heb ik leren ombuigen naar constructieve vormen van zelfredzaamheid, eigenwaarde, innerlijk leiderschap en creativiteit.

 

Momenteel ben ik (41) dankbaar voor al mijn levenservaringen die ervoor hebben gezorgd dat ik nu met volle overtuiging en met stevige voeten op de grond mijn sensitiviteit kan omarmen. En de rijkdom daarvan kan laten doorwerken in de verbinding met mijn kinderen, partner, familie en mijn werkzaamheden. Ik geniet van de diversiteit binnen mijn werkveld als coach, fotograaf, masseur en editor. En een oneindig leerproces dat ‘leven’ heet, zet zich voort en ik hoop nog veel verdiepende lagen te mogen ervaren.

 

Graag neem ik je mee tijdens een Coach Sessie, een Massage Sessie en/of Photoshoot.

#SHEKNOWS

“While looking at you, her thoughts prefer to wander where reality stretches.
A zone full of expressive enlargements, hilarious absurdism, poetic drama
and small happiness of great value”