Door middel van massage en coach sessies, faciliteer ik ruimte voor mensen om zich te ontspannen en innerlijk te verdiepen.  Vanuit een holistische kijk op gezondheid is massage een preventief middel om jezelf in balans te houden. Ik geniet enorm van het geven (en ontvangen :) van een energetische massage en een diepgaande coach sessie waarmee ik anderen kan begeleiden naar ontspanning en bewustwording. 

Als Portret Fotografe maak ik portretten en fotoseries van mensen die zichzelf meer zichtbaar willen maken, een mooi document voor dierbaren willen creëeren en/of om een bijzondere periode uit hun leven willen vastleggen. Ik begeleid mensen op ontspannen wijze naar overgave aan de camera. Mensen die verlegen zijn vang ik op en mensen die durven daag ik uit. Mooie gesprekken inbegrepen.

Als Content en Technisch Film Editor help ik ondernemers, filmmakers, artiesten en organisaties in de vertaalslag die ze willen maken vanuit scripts, scenarios, missies of statements naar beeldtaal. Ik monteer allerlei vormen ‘content’ en verzorg het post-productie proces voor documentaires, korte film, muziek video’s, showreels en commercials. Meer info over film montage is te vinden op mijn andere website Made You Look.

Mijn route & creatiekracht

 

Mijn ‘route’ in werk & ondernemerschap heeft er toe geleid dat ik nu verschillende diensten aan kan bieden die elkaar versterken en inspireren.

 

Na mijn studie Culturele Maatschappelijke Vorming startte ik als zelfstandig Theater Producent. Hiernaast werkte ik vele jaren als zeilmaat op een Fries Skútsje en beheerde websites voor verschillende ondernemers.

 

Tien jaar geleden, na een jaartje te hebben gewerkt als operationeel manager van een kinderopvang, stapte ik in de rol van receptioniste zodat ik het zelfstandig moederschap beter kon dragen. Mijn kinderen waren destijds 11 maanden en 2 jaar, dus tel maar uit hoeveel luiers en slapeloze nachten dat waren :) Deze periode heb ik desondanks aangegrepen om mij te bekwamen in het monteren van films. Ik vond passie en expressie in beeldtaal en het ‘componeren’ van verhalen.

 

Na verschillende opdrachten als zelfstandige werd ik aangenomen bij Deep Thought Productions, een filmproductiebedrijf, waar ik in vijf jaar verder kon uitgroeien tot inhoudelijk en technisch film editor.

 

Mijn passie voor beeldtaal resulteerde ook in het volgen van trainingen op de Amsterdamse Fotoacademie en ik ben ook als zelfstandig portret fotografe aan de slag gegaan.

 

Mijn uitgebreide photoshoots wakkerde de liefde voor het coachen aan.  En via het transformatief coachen ben ik in aanraking gekomen met energetische massages en ook deze passie heb ik met beide handen omarmt.

Verwonderen & Overweldigen

 

Vanuit een sterke sensitiviteit ervaar ik de wereld het liefste vanuit een staat van verwondering, maar heb deze ook vaak als overweldigend ervaren.

 

Van jongs af aan beleef ik een intens gevoelsleven en had ik al vroeg de neiging om ‘kwetsbare vrienden’ mee naar huis te nemen en een ‘warm bad’ aan te bieden. Het ‘bieden van hulp aan anderen’ is mij ook met de paplepel ingegoten door mijn ouders die, gedreven door bevlogen idealisme, zich jarenlang hebben ingezet als jeugdhulpverleners.

 

Echter kreeg ik tijdens mijn puberteit steeds meer moeite om ‘watervallen’ van gevoelens te kanaliseren, en kon ik lastig mijn eigen energie, en die van anderen, onderscheiden. Dit gevoel van onmacht heeft regelmatig geleid tot depressieve gevoelens, zelfdestructieve gewoonten en uiteindelijk naar onderdrukking van gevoelens en verlangens. Door deze interne ‘verharding’ heb ik meerdere malen ongefundeerde en onbezielde keuzes gemaakt binnen vriendschappen, relaties en werk.

 

Na diep te hebben ervaren hoe je het niet wilt in het leven, volgen vaak voor velen, uiteindelijk meer krachtige keuzes. Zo ook voor mij.

Sensitiviteit & Stevigheid

 

De afgelopen tien jaar heb ik mij verdiept in verschillende vormen van therapie & workshops waarin ik beter heb leren omgaan met een ‘druk hoofd’, het kanaliseren van emoties, het detecteren van verstopt verdriet en het herkennen van patronen en bescherming mechanismes. Destructief gedrag heb ik leren ombuigen naar constructieve vormen van zelfredzaamheid, eigenwaarde, innerlijk leiderschap en creativiteit.

 

Momenteel ben ik (41) dankbaar voor al mijn levenservaringen die ervoor hebben gezorgd dat ik nu met volle overtuiging en met stevige voeten op de grond mijn sensitiviteit kan omarmen. En de rijkdom daarvan kan laten doorwerken in de verbinding met mijn kinderen, partner, familie en mijn werkzaamheden. Ik geniet van de diversiteit binnen mijn werkveld als coach, fotograaf, masseur en editor. En een oneindig leerproces dat ‘leven’ heet, zet zich voort en ik hoop nog veel verdiepende lagen te mogen ervaren.

 

Graag neem ik je mee tijdens een Massage Sessie, Photoshoot en/of Coach Sessie.

 

Als ik je kan helpen met film & montage, wil ik je uitnodigen om mijn website Made You Look te bezoeken.

#SHEKNOWS

“While looking at you, her thoughts prefer to wander where reality stretches.
A zone full of expressive enlargements, hilarious absurdism, poetic drama
and small happiness of great value”

WERKERVARING

Zelfstandig Masseuse & Coach
Mystic Meeting

 

Zelfstandig Fotografe & Film Editor
Made You Look

 

Film Editor
Deep Thought Productions

 

Chef d’atelier
Alexander Koning Art

 

Roomoperator
IDFA filmfestival

 

Communicatie & Front Office
Pakhuis de Zwijger

 

Zelfstandig Theater Producent
Toneelgroep Amsterdam e.v.a.

 

Stagehand & Volgspotter
Koninklijk Theater Carré

 

Schippersmaat
Eus Nieuwenhuis

SCHOLING

Shifting Energy Teaching
Rianne Manten Clarity

 

Energetische Massage Intensive
Liona Marchena | Healing Space

 

Energy Facilitator
Altazar Method School Year 1 & 2

 

Transformatief Coach
Bridgeman Academie

 

Reiki Healing
Simone Wiewel | All is Within

 

Fotoacademie
Amsterdam

 

Montage Theorie & Analyse
Gert de Graaff

 

Montage & Camera
Open Studio Vakopleiding

 

Cultureel Ondernemer
Culturele & Maatschappelijke Vorming HBO