COMBINATIEDAG

Begeleide introspectie, een massage en een photoshoot die elkaar aanvullen op één dag of in een traject. We werken via bewustwording en verbinding aan verdieping en integratie om vervolgens uit te komen bij ontspanning en zichtbaarheid.

 

Bedoeld voor iedereen, vrouwen & mannen, die een stap wil zetten in zijn persoonlijke ontwikkeling en zichtbaarheid en dit wil bezegelen met een authentieke fotoserie. We concentreren ons op datgene in jezelf dat je wilt delen met anderen en verruimen innerlijke keuzevrijheid om jouw authenticiteit te omarmen.

 

We starten we met een begeleide introspectie waarin we met gerichte ademhaling, doelbewuste vragen en begeleide visualisaties de tijd nemen voor bewustwording en heling van thema’s en trauma’s die aandacht nodig hebben en verdienen.

 

Deze diepgaande innerlijke reis wordt opgevolgd door een energetische massage, ondersteund door acupressuur en reflexologie, met ruimte voor ontlading, zachtheid en het uitbalanceren van nieuw evenwicht.

 

Na een voedzame lunch wandelen we de Veluwse heide op waar je doormiddel van een photoshoot expressie geeft aan jouw authentieke ‘zijn’ vanuit je hervonden ontspanning en aanwezigheid.

 

Na deze combinatiedag heb je naast een authentieke fotoserie ook de creatiekracht aangeboord die gericht is op jouw zichtbaarheid als mens, ondernemer en mystiek wezen. Een memorabele, duurzame ervaring en een uniek document om te delen.

 

PROGRAMMA

10.30 Begeleide introspectie
12.00 Massage
13.30 Lunch
14.00 Photoshoot
16.00 Afronding

Inclusief een garantie van minimaal 15 foto’s en een kwaliteitsprint van een foto naar keuze. Lunch inbegrepen. Andere volgorde van sessies is ook mogelijk.

 

Bij regen en extreme kou verplaatsen we de datum. Betaling nadat je tevreden bent met de complete dag & foto’s.

 

De combinaties kunnen plaatsvinden op mijn locaties in Nunspeet of Amersfoort. Stuur mij een bericht om samen een geschikt moment af te stemmmen.

COMBINATIES

Photoshoot en Massage | Voorafgaand of aansluitend kan je een photoshoot combineren met een massage. De massage vindt plaats in mijn praktijkruimte in het karakteristieke Eemklooster te Amersfoort. De photoshoot zal plaatsvinden in de bosrijke omgeving rondom het klooster.

Photoshoot en Introspectie | Voorafgaand of aansluitend kan je een photoshoot combineren met een begeleide introspectie sessie. De sessie vindt plaats in mijn praktijkruimte in het karakteristieke Eemklooster te Amersfoort. De photoshoot zal plaatsvinden in de bosrijke omgeving rondom het klooster.

Massage en Introspectie | Ter verdieping van een massage bied ik optioneel een voorafgaande sessie (30 min) met begeleide introspectie. Deze sessies vinden ook plaats in het Eemklooster te Amersfoort. Lees hier meer over begeleide introspectie.

Interesse in een combinatie? Stuur mij een bericht om samen een geschikt moment af te stemmen.

ERVARINGEN

Mystic Meeting | Marloes Nierop

info @ mysticmeeting.com | 06 10924225