COMBINATIEDAG

Een massage en een photoshoot die elkaar aanvullen op één dag. Met optioneel een voorafgaande begeleide introspectie sessie. We werken via bewustwording en verbinding aan verdieping en integratie om vervolgens uit te komen bij ontspanning en zichtbaarheid.

 

Bedoeld voor alle vrouwen die een stap wil zetten in haar persoonlijke ontwikkeling en zichtbaarheid en dit wil bezegelen met een authentieke fotoserie. We concentreren ons op datgene in jezelf dat je wilt delen met anderen en verruimen innerlijke keuzevrijheid om jouw authenticiteit te omarmen.

 

We starten we met een begeleide introspectie waarin we met gerichte ademhaling, doelbewuste vragen en begeleide visualisaties de tijd nemen voor bewustwording en heling van thema’s en trauma’s die aandacht nodig hebben en verdienen.

 

Deze diepgaande innerlijke reis wordt opgevolgd door een full body massage, ondersteund door acupressuur en ademwerk, met ruimte voor ontlading en het uitbalanceren van nieuw evenwicht.

 

Na een voedzame lunch wandelen we de Veluwse heide op waar je doormiddel van een photoshoot expressie geeft aan jouw authentieke ‘zijn’ vanuit je hervonden ontspanning en aanwezigheid.

 

Na deze combinatiedag heb je naast een authentieke fotoserie ook de creatiekracht aangeboord die gericht is op jouw zichtbaarheid als mens, ondernemer en mystiek wezen. Een memorabele, duurzame ervaring en een uniek document om te delen.

 

De combinatiedag vindt plaats op in Amsterdam of Nunspeet. Neem vrijblijvend contact op voor informatie over tarieven en mogelijkheden.

PROGRAMMA

COMBINATIEDAG

 

10.30 Massage
12.00 Lunch
14.00 Photoshoot
15.00 Afronding

COMBINATIEDAG PLUS

 

10.30 Begeleide introspectie
12.00 Massage
13.30 Lunch
14.00 Photoshoot
16.00 Afronding

Inclusief een garantie van minimaal 20 foto’s digitaal aangeleverd in kleur & zwart-wit. Lunch inbegrepen. Andere volgorde van sessies is ook mogelijk.

 

Bij regen en extreme kou verplaatsen we de datum. Betaling nadat je tevreden bent met de foto’s.

 

ERVARINGEN

Mystic Meeting | Marloes Nierop

info @ mysticmeeting.com | 06 10924225