ONTLADEN & ONTSPANNEN

Neem je regelmatig de tijd om te ontladen, te ontspannen en de verbinding met jezelf te verdiepen? Vanuit een holistische kijk op gezondheid is massage een preventief middel om jezelf in balans te houden.

 

Ik faciliteer ‘full body’ energetische ontspanningsmassages ondersteund door acupressuur en reflexologie, die bijdragen aan het deblokkeren van stagnaties en de verbetering van bloedcirculatie. Daarbij corrigeert ‘de kracht van aanraking’ een onbalans met een therapeutisch effect.

 

Doordat het hele lichaam ontspant verbeteren lichaamsfuncties en wordt je lichaamsbewustzijn aangewakkerd. Binnen de ruimte die je jezelf daarmee gunt vergroot je inzicht in jouw innerlijke behoeften, verlangens en grenzen. En door je lichaam energetisch meer open te stellen open je toegang tot transformatie en groei.

HERBALANCEREN

Mijn persoonlijke intuïtieve werkwijze vindt aansluiting bij helingstructuren van het chakrasysteem, verbonden aan het zenuwstelsel. En bij de dynamische visie van de vijf elementenleer (WuXing) over gezondheid, en de energieprincipes van de taoïstische leer, gericht op een harmonieus evenwicht door middel van acupressuur met focus op de meridianen.

 

In de eeuwenoude klassieke Chinese geneeskunde worden energiebanen, de meridianen, gezien als de energetische structuur van het lichaam. Ze sturen levensenergie door ons lichaam en staan in verbinding met onze organen en oefenen een grote invloed uit op emoties en gedachten.

 

Aandachtig contact maken met je lichaam, en je daarin thuis (leren) voelen, is ook een waardevolle bijdrage aan de vrije stroom van levensenergie.

WELKOM

Wees welkom. Het vraagt om een stevige en veilige omgeving om je diep te ontspannen. Daarvoor ben je aan het goede adres.

 

De intensiteit van de massage stem ik af op ‘je staat van zijn’ en de behoeften van je lichaam. Tijdens de massage begeleid ik je ook door middel van ademhaling en focus naar hoe je jezelf nog dieper kan ontspannen. Een ervaring die je ook in het dagelijks leven kan dienen.

 

Bij massages richt ik mij met name op vrouwen. Binnen een liefdevolle bedding en een sfeervolle ruimte, biedt ik je een luisterend oor en een open hart. Humor laat ik meestal niet achterwege en tijdens massages geef ik graag ruimte aan de stilte. Voor een verdere indruk van mijn drijfveren en achtergrond, lees hier verder.

  • Rebalance | 1 uur

    Incl. btw

    € 77,-
  • Intensive | 1,5 uur

    Incl. btw

    € 88,-

LOCATIE

De massages vinden plaats in een charmante ruimte met een persoonlijke sfeer, in ons atelier in de Sibogastraat te Amsterdam Oost. 

In ons charmante vakantiehuis te Doornspijk direct gelegen aan het Veluwe Landschap, verzorg ik massages in combinatie met een coachsessie en een photoshoot op één dag. Lees meer.

Ook kan ik je een massage geven in de Reloadclub. In combinatie met mijn massage krijgt je toegang tot de sauna voor € 10,- ipv € 17,50. Het is een charmante plek die ontspanning en ontmoeting een nieuwe betekenis geeft voor een breed vrouwelijk publiek.

Wil je graag thuis, in het bos, op een boot, tijdens een retraite, festival of een ander evenement gemasseerd worden? Daar waar een massage gewenst is kan ik verschijnen met mijn luxe massagetafel. Op locatie en van alle gemakken voorzien.

COMBINATIE DAG

Een begeleide introspectie, een massage en een photoshoot die elkaar aanvullen op één dag of in een traject van drie aparte sessies. We werken via bewustwording en verbinding aan verdieping en integratie om vervolgens uit te komen bij ontspanning en zichtbaarheid.

 

Bedoeld voor iedereen die een stap wil zetten in zijn persoonlijke ontwikkeling en zichtbaarheid en dit wil bezegelen met een authentieke fotoserie. We concentreren ons op datgene in jezelf dat je wilt delen met anderen en verruimen innerlijke keuzevrijheid om jouw authenticiteit te omarmen.

MYSTIC MEETING | MARLOES NIEROP

INFO @ MYSTICMEETING.COM | 06 10924225