ONTLADEN & ONTSPANNEN

Neem je regelmatig de tijd om te ontladen en te ontspannen? Vanuit een holistische kijk op gezondheid is massage een preventief middel om jezelf in balans te houden.

 

Ik geef diepe ontspanningsmassages die bijdragen aan het deblokkeren van vastzittende energie en het herbalanceren van jouw natuurlijke energiestroom.

 

Door de diepe ontspanning die je ervaart, ontstaat er vaak ruimte voor nieuw bewustzijn op thema’s of trauma’s die aandacht verdienen. Door het aanwakkeren van meer lichaamsbewustzijn neem je meer energie waar in jezelf en creëer je daarmee ook de mogelijkheid om dit te transformeren.

 

Ook is het contact maken met je lichaam, en je daarin thuis (leren) voelen, een waardevolle bijdrage aan de vrije energie die door je heen kan stromen.

REBALANCE MASSAGE

Energetische Massage is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. In deze eeuwenoude geneeskunde worden energiebanen, meridianen, gezien als de energetische structuur van het lichaam. Meridianen sturen levensenergie door ons lichaam en staan in verbinding met onze organen; bovendien oefenen zij een grote invloed uit op emoties en gedachten. Door een intuïtieve, energetische massage worden meridianen gevoed en gaat alles in het lichaam beter stromen: je bloedsomloop, je energie, je emoties en gedachten.

WELKOM

Wees welkom. Het vraagt om een stevige en veilige omgeving om je diep te ontspannen en je eventuele zorgen vrij te kunnen delen. Daarvoor ben je aan het goede adres.

 

De intensiteit van de massage stem ik af op ‘je staat van zijn’ en de behoeften van je lichaam. Tijdens de massage begeleid ik je ook door middel van ademhaling en focus naar hoe je jezelf nog dieper kan ontspannen. Een ervaring die je ook in het dagelijks leven kan dienen.

 

Ik richt mij met name op vrouwen en jongeren. Binnen een liefdevolle bedding en een sfeervolle ruimte, biedt ik je een luisterend oor en een open hart. Humor laat ik meestal niet achterwege en tijdens massages geef ik graag ruimte aan de stilte. Voor een verdere indruk van mijn drijfveren en achtergrond, lees hier verder.

LOCATIE

HOME SWEET HOME

In een sfeervolle ruimte in de Sibogastraat te Amsterdam Oost vinden de massages plaats. Binnen een persoonlijke en inspirerende sfeer. Met mijn mobiele massagetafel zijn massages op locatie ook een optie. Neem bij die wens contact met mij op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

RELOADCLUB

Op woensdagmiddagen masseer ik in de Reloadclub. Een heerlijke plek die ontspanning en ontmoeting een nieuwe betekenis geeft voor een breed vrouwelijk publiek. Na of voor de massage kan je ook een bezoek brengen aan het badhuis of genieten van de tuin, een oase van rust in het drukke Amsterdam.

ERVARINGEN

Het aanwakkeren van lichaamsbewustzijn door massages geeft je de mogelijkheid om energie in jezelf waar te nemen en dit te transformeren. Tijdens coach sessies is het mogelijk om hier nog dieper op in te zoomen.

 

Na een uitgebreid intake gesprek faciliteer ik, afgestemd op jouw hulpvraag, een innerlijke reis door middel van ontspanningsoefeningen, energetische massage, meditatie, visualisaties en/of affirmaties, waardoor jij jouw innerlijke systeem verder kan verkennen en doorgronden.

Wil je graag als persoon en/of als ondernemer meer zichtbaar worden, maar vind je dat best spannend? Of zoek je begeleiding bij de creatieve uitwerking? Tijdens onze shoot leid ik je op ontspannen wijze naar overgave aan de camera.

 

In de combinatie van coaching en fotografie zijn meerdere vormen mogelijk, zoals een uitgebreide photoshoot met extra begeleiding voorafgaand of een langer coach traject dat afgerond wordt door een photoshoot