MASSAGE

Ik faciliteer full body massages ondersteund door acupressuur en reflexologie, waarbij spieren, bloedsomloop, het lymfesysteem en de energiestromen in het lichaam worden geactiveerd.

 

Deze massagevorm bevorderd de algehele gezondheid, verminderd klachten en brengt balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Doordat het hele lichaam diepgaand ontspant verbeteren lichaamsfuncties en wordt je lichaamsbewustzijn verruimt. Hiermee bereik je ook meer inzichten over innerlijke behoeften, verlangens en grenzen.

 

Met veel aandacht contact maken met je lichaam, en je daarin thuis (leren) voelen, biedt een therapeutisch effect en het is een waardevolle bijdrage aan de vrije stroom van levensenergie.

ONTLADEN & ONTSPANNEN

Neem jij regelmatig de tijd om te ontladen, te ontspannen en de verbinding met jezelf te verdiepen? Vanuit een holistische kijk op gezondheid is massage een preventief middel om jezelf in balans te houden.

Verbeterde bloedvaten

Wanneer we ontspannen zijn openen de kleinste bloedvaatjes van het lichaam, de capillairen, zich en voorzien alle cellen van meer zuurstof en voedingsstoffen, waardoor de celfunctie verbeterd. Hierdoor verbeteren alle lichaamsfuncties en verloopt het herstel na verwondingen sneller.

Minder stress

Het kan moeilijk zijn om in het dagelijkse leven ontspannen te zijn en in balans te blijven. Langdurige stress eist zijn tol en kan ziekte veroorzaken. Tijdens een massage raakt het lichaam in diepe staat van ontspanning, waardoor het lichaam en geest in balans komen en spanning wegvloeit.

Efficiënte organen & klieren

Spanning en stress kunnen ervoor zorgen dat organen en klieren overactief of onder-actief worden. Met minder stress, een verbeterde bloedcirculatie en betere celfunctie komt ons lichaam gemakkelijker weer in balans, waardoor organen en klieren efficiënter functioneren.

Verlichting pijn en ongemak

Wanneer we in een staat van dieper ontspanning komen waarin stress en spanning afnemen, kan ons lichaam bepaalde chemische stoffen aanmaken om pijn te verminderen of zelfs te stoppen.

Verbeterd immuunsysteem

Massage stimuleert het lichaam om de balans te herstellen, waardoor het zichzelf kan helen. De ontspanning helpt alle functies te normaliseren waardoor ons immuunsysteem verbeterd. Mensen die regelmatig massages ondergaan, ervaren een betere algehele gezondheid.

De kracht van aanraking

Een belangrijk onderdeel van massage is de effectiviteit van therapeutische aanraking. Stagnaties en ophopingen worden opgeheven en de bloedcirculatie wordt verbeterd. Het lichaam ontspant, waardoor lichaamsfuncties verbeteren en je voelt je algeheel beter.

WERKWIJZE

Mijn persoonlijke intuïtieve werkwijze vindt aansluiting, handvatten en lering uit de energieprincipes van de taoïstische leer, de oosterse vijf elementenleer en de chakraleer.

 

De intensiteit van de massage stem ik af op ‘je staat van zijn’ en de behoeften van je lichaam. Door middel van ademhaling en focus begeleid ik je tijdens de massage naar hoe je jezelf nog dieper kan ontspannen. Een ervaring die je ook in het dagelijks leven kan dienen.

 

Bij massages richt ik mij met name op vrouwen. Wees welkom. Het vraagt om een stevige en veilige omgeving om je diep te ontspannen. Daarvoor ben je aan het goede adres.

MASSAGE & INTROSPECTIE

Ter verdieping van een massage bied ik optioneel een voorafgaande sessie met begeleide introspectie.

 

Tijdens deze sessie faciliteer ik een ‘innerlijke reis’ door middel van ontspanningsoefeningen, meditatie, trance, visualisaties, ‘spiegelingen’ en affirmaties, waardoor jij jouw innerlijke systeem kan verkennen en doorgronden. Door de diepe ontspanning vergroot je het bereik tot je onderbewuste, waarmee je vaak inzichten over jezelf verruimt.

 

Tijdens de sessie open je jezelf voor relevante thema’s en trauma’s, waarvan we de energie tijdens de opvolgende massage ontladen en herbalanceren. Een combinatie met een diepgaand zelfreflecterend effect.

 

TIJDSPAD SESSIE
Verdiepen hulpvraag | 30 min
Begeleide introspectie | 1 uur
Energetische Massage | 1,5 uur

ERVARINGEN

ACUPRESSUUR

De beweging van energie via de meridianen en acupunctuurpunten is een aspect dat in de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt ingezet om gezondheid te bevorderen, klachten te verminderen en balans aan te brengen (en behouden) op fysiek en/of mentaal-emotioneel niveau.

 

De Traditionele Chinese Geneeskunde, is van oudsher gericht op het in stand houden van gezondheid en richt zich met name op het behandelen van de oorzaak van een klacht, in plaats van (alleen) de symptomen. Het biedt houvast om in een vroeg stadium, maar ook bij chronische klachten, bij te sturen waardoor gezondheid en balans verbetert. De Oosterse Elementenleer, de vijf elementen, met hun bijbehorende organen en emoties, spelen hier een belangrijke rol in.

 

Bron: Opleiding Acupressuur Therapeut | Guita Schuit

CHAKRALEER

Volgens de chakraleer bevinden er in ons lichaam plekken waar energie samenkomt. Deze chakra’s zijn centra van energetische activiteit waar levensenergie wordt ontvangen, geëxpandeerd en uitgedrukt. Bewust en onbewust. Wil je deze levensenergie vrij laten stromen, dan vraagt dit om je te openen.

 

In je onderbewuste zitten gevoelens, gedachten, imprints, triggers, identificaties, trauma’s, enzovoorts, die je saboteren of ondermijnen in die vrije stroom van energie. Met gericht energiewerk, zoals begeleide introspectie sessie en energetische massage, kunnen we dit onderbewuste doorgronden, opschonen en de vrije stroom van levensenergie, vanuit eigenaarschap, steeds bewuster toelaten en belichamen.

 

Bron: Training ‘Into Me I See’ | Rianne Manten

MANNELIJK & VROUWELIJK

Alles wat leeft is opgebouwd uit cellen die bestaan uit een innerlijke energetische mannelijke en vrouwelijke polariteit. Zelfs op het kleinste atoomniveau in de cellen is deze tweedeling aanwezig. De mannelijke kern is de stabiliteit. De vrouwelijke beweging en expansie.

 

Deze twee kosmische polariteiten vragen om evenwicht. En bewustwording van de balans tussen jouw eigen mannelijke en vrouwelijke energie, creëert de bedding voor groei en expansie van jouw potentieel.

 

Tijdens een traject (drie of meer sessies) van begeleide introspectie sessies en energetische massages, kunnen we de fundering in jouw energetische en emotionele systeem, diepgaand verzachten en bekrachtigen. We focussen ons daarbij onder andere op de samenwerking van jouw mannelijke & vrouwelijke energie en zoomen we ook in op de imprints die je met je meedraagt vanuit je mannelijke en vrouwelijke voorouderlijn.

 

Bron: Training ‘Into Me I See’ | Rianne Manten

COMBINATIE DAG

Een begeleide introspectie, een massage en een photoshoot die elkaar aanvullen op één dag of in een traject van drie aparte sessies. We werken via bewustwording en verbinding aan verdieping en integratie om vervolgens uit te komen bij ontspanning en zichtbaarheid.

 

Bedoeld voor iedereen die een stap wil zetten in zijn persoonlijke ontwikkeling en zichtbaarheid en dit wil bezegelen met een authentieke fotoserie. We concentreren ons op datgene in jezelf dat je wilt delen met anderen en verruimen innerlijke keuzevrijheid om jouw authenticiteit te omarmen.

MYSTIC MEETING | MARLOES NIEROP

INFO @ MYSTICMEETING.COM | 06 10924225