Energetische Massage | Mystic Meeting

ONTLADEN & ONTSPANNEN

Neem je regelmatig de tijd voor diepe ontspanning en het ontladen van stress? Vanuit een holistische kijk op gezondheid is massage een preventief middel om jezelf in balans te houden.

 

Ikzelf geniet enorm van het geven (en ontvangen :) van een energetische massage en ik begeleid je graag naar ontlading en diepe ontspanning. De intensheid van de massage stemmen we af op ‘je staat van zijn’ en de behoeften van je lichaam. 

ENERGETISCHE MASSAGE

Energetische Massage is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. In deze eeuwenoude geneeskunde worden energiebanen, meridianen, gezien als de energetische structuur van het lichaam. Meridianen sturen levensenergie door ons lichaam en staan in verbinding met onze organen; bovendien oefenen zij een grote invloed uit op emoties en gedachten. Door een intuïtieve, energetische massage worden meridianen gevoed en gaat alles in het lichaam beter stromen: je bloedsomloop, je energie, je emoties en gedachten.

 

Deze vorm van massage ‘deblokkeert’ je lichaam en brengt de natuurlijke energiestroom tot stand. Ook het contact maken met je lichaam en je daarin thuis (leren) voelen is een waardevolle bijdrage aan de vrije energie die door je heen kan stromen. Ook is het aanwakkeren van lichaamsbewustzijn cruciaal voor het waarnemen van energie in jezelf en daarmee de mogelijkheid dit te transformeren.

WELKOM

Wees welkom. Het vraagt om een stevige en veilige omgeving om je diep te ontspannen en je eventuele zorgen vrij te kunnen delen. Daarvoor ben je aan het goede adres.

 

Ik faciliteer, door middel van massage en coach sessies, ruimte voor mensen om zich te ontspannen en innerlijk te verdiepen. Binnen een liefdevolle bedding en een sfeervolle ruimte, biedt ik je een rustgevende massage, een luisterend oor en een open hart. Humor laat ik meestal ook niet achterwege. En tijdens massages geef ik graag ruimte aan de stilte.

 

De massage sessies kunnen ‘los’ geboekt worden en kunnen ook een welkom onderdeel zijn van een coach traject.

 

Voor een verdere indruk van mijn drijfveren en achtergrond, lees hier verder. Graag neem ik je mee tijdens een massage sessie, een coach sessie en/of photoshoot.

LOCATIE

Massages & coach sessies vinden plaats in een sfeervolle praktijkruimte gelegen in ons kunst atelier in de Sibogastraat te Amsterdam Oost

 

Met mijn mobiele massagetafel zijn massages op locatie ook een optie. Neem bij die wens contact met mij op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

WAT ANDEREN ZEGGEN

COACH SESSIES

Het aanwakkeren van lichaamsbewustzijn door massages geeft je de mogelijkheid om energie in jezelf waar te nemen en dit te transformeren. Tijdens coach sessies is het mogelijk om hier nog dieper op in te zoomen.

 

Na een uitgebreid intake gesprek faciliteer ik, afgestemd op jouw hulpvraag, een innerlijke reis door middel van ontspanningsoefeningen, energetische massage, meditatie, visualisaties en/of affirmaties, waardoor jij jouw innerlijke systeem verder kan verkennen en doorgronden.

COACHING EN FOTOGRAFIE

Wil je graag als persoon en/of als ondernemer meer zichtbaar worden, maar vind je dat best spannend? Of zoek je begeleiding bij de creatieve uitwerking? Tijdens onze shoot leid ik je op ontspannen wijze naar overgave aan de camera.

 

In de combinatie van coaching en fotografie zijn meerdere vormen mogelijk, zoals een uitgebreide photoshoot met extra begeleiding voorafgaand of een langer coach traject dat afgerond wordt door een photoshoot