HET MASSAGEHUYS

Samen met andere ervaren masseurs faciliteer ik, Marloes Nierop, hoogwaardige massages vanuit een holistische benadering in het Massagehuys.

 

Tijdens massages worden je spieren, bloedsomloop en het lymfesysteem geactiveerd met als gevolg een betere werking van lichaamsfuncties en organen. Door de diepgaande ontspanning wordt je lichaamsbewustzijn verruimt, het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd en je emotionele weerbaarheid versterkt. Levensenergie (Qi) kan vrijer gaan stromen.

 

Wil je een massage van mij ontvangen? Stuur een verzoek om een massage van mij, Marloes Nierop, te ontvangen via dit online formulier van het Massagehuys of bel naar 020-6123251. Onze hosts helpen je vervolgens om een passende massage en een geschikt moment te vinden.

OASE VAN RUST

“Voor elke massage hebben we onze eigen homemade oliën gemaakt en we selecteren persoonlijk de biologische theesoorten die we serveren om het effect en de voordelen van de behandeling te versterken. Een totaalbeleving waarbij je zintuigen worden geprikkeld en je geest tot rust komt.

 

We luisteren naar jou en je lichaam en zijn getraind om ervoor te zorgen dat elke behandeling past bij waar je op dat moment behoefte aan hebt.

 

Geniet van de serene ambiance, de geur van aromatische oliën en de ontspannende klanken. Stap binnen in een wereld van welzijn en laat jezelf onderdompelen in een rustgevende ervaring van ultieme ontspanning en vitaliteit”.

Mystic Meeting | Marloes Nierop

info @ mysticmeeting.com | 06 10924225