MASSAGE

Het vraagt om een stevige en veilige omgeving om je diep te ontspannen. Daarvoor ben je aan het goede adres.

 

Ik, Marloes Nierop, faciliteer uitgebreide full body massages ondersteund door acupressuur, ademwerk, reiki en humor, waarbij spieren, bloedsomloop, het lymfesysteem en de energiestromen in het lichaam worden gedeblokkeerd en geactiveerd.

 

Doordat het hele lichaam langere tijd diepgaand ontspant verbeteren lichaamsfuncties en wordt je lichaamsbewustzijn verruimt. Hiermee bereik je ook meer inzichten over innerlijke behoeften, verlangens en grenzen. Deze massagevorm bevorderd de algehele gezondheid, verminderd klachten en brengt balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Een waardevolle bijdrage aan de vrije stroom van levensenergie.

 

De intensiteit van de massage stem ik af op ‘je staat van zijn’ en de behoeften van je lichaam. Door middel van ademhaling en focus begeleid ik je tijdens de massage naar hoe je jezelf nog dieper kan ontspannen. 

ONTLADEN & ONTSPANNEN

Vanuit een holistische kijk op gezondheid is massage een preventief middel om jezelf in balans te houden. Op regelmatige basis een massage ondergaan biedt een algehele betere gezondheid.

Verbeterde bloedvaten

Wanneer we ontspannen zijn openen de kleinste bloedvaatjes van het lichaam, de capillairen, zich en voorzien alle cellen van meer zuurstof en voedingsstoffen, waardoor de celfunctie verbeterd. Hierdoor verbeteren alle lichaamsfuncties en verloopt het herstel na verwondingen sneller.

Minder stress

Het kan moeilijk zijn om in het dagelijkse leven ontspannen te zijn en in balans te blijven. Langdurige stress eist zijn tol en kan ziekte veroorzaken. Tijdens een massage raakt het lichaam in diepe staat van ontspanning, waardoor het lichaam en geest in balans komen en spanning wegvloeit.

Efficiënte organen & klieren

Spanning en stress kunnen ervoor zorgen dat organen en klieren overactief of onder-actief worden. Met minder stress, een verbeterde bloedcirculatie en betere celfunctie komt ons lichaam gemakkelijker weer in balans, waardoor organen en klieren efficiënter functioneren.

Verlichting pijn en ongemak

Wanneer we in een staat van dieper ontspanning komen waarin stress en spanning afnemen, kan ons lichaam bepaalde chemische stoffen aanmaken om pijn te verminderen of zelfs te stoppen.

Verbeterd immuunsysteem

Massage stimuleert het lichaam om de balans te herstellen, waardoor het zichzelf kan helen. De ontspanning helpt alle functies te normaliseren waardoor ons immuunsysteem verbeterd.

De kracht van aanraking

Een belangrijk onderdeel van massage is de effectiviteit van therapeutische aanraking. Stagnaties en ophopingen worden opgeheven en de bloedcirculatie wordt verbeterd. Het lichaam ontspant, waardoor lichaamsfuncties verbeteren en je voelt je algeheel beter.

LOCATIES

Ik faciliteer mijn massage en introspectie sessies in mijn studio in het Eemklooster te Amersfoort en in de Reloadclub te Amsterdam. 

WERKWIJZE

Mijn persoonlijke intuïtieve werkwijze vindt aansluiting, handvatten en lering uit de principes van de taoïstische leer, de oosterse vijf elementenleer en de chakraleer.

ERVARINGEN

MASSAGE & INTROSPECTIE

Ter verdieping van een massage bied ik optioneel een voorafgaande sessie met begeleide introspectie.

 

Tijdens deze sessie faciliteer ik een ‘innerlijke reis’ door middel van ontspanningsoefeningen, meditatie, trance, visualisaties, ‘spiegelingen’ en affirmaties, waardoor jij jouw innerlijke systeem kan verkennen en doorgronden. Door de diepe ontspanning vergroot je het bereik tot je onderbewuste, waarmee je vaak inzichten over jezelf verruimt.

 

Tijdens de sessie open je jezelf voor relevante thema’s en trauma’s, waarvan we de energie tijdens de opvolgende massage ontladen en herbalanceren. Een combinatie met een diepgaand zelfreflecterend effect.

MYSTIC MEETING | MARLOES NIEROP

INFO @ MYSTICMEETING.COM | 06 10924225