BEGELEIDE INTROSPECTIE

Heb je behoefte aan zelfreflectie? Een begeleide introspectie sessie is een effectieve manier om je innerlijke systeem te verkennen en doorgronden.

 

Door middel van verschillende methoden zoals visualisaties, ontspanningsoefeningen, meditatie, trance, EFT, affirmaties en ‘spiegelingen’ ontwaren we je intenties en maken we je innerlijke en concrete doelen zichtbaar. Sommige hulpvragen behoeven meerdere sessies, toewijding en consistentie. En soms volstaat één krachtige sessie.

 

Je neemt de tijd en de verantwoordelijkheid om diepgewortelde conditioneringen, oude patronen, angsten en blokkades te verkennen en te erkennen. Deze sessies worden ervaren als een duurzame stap die bijdraagt aan de verbinding met jezelf en daarmee de wereld om je heen.

INTROSPECTIE & MASSAGE

 

Ter verdieping van een massage bied ik optioneel een voorafgaand gesprek (30 min) met begeleide introspectie. We leggen meer focus op je intentie en je opent je dieper voor relevante thema’s, waarvan we de energie tijdens de opvolgende massage ontladen en herbalanceren. Een combinatie met een diepgaand zelfreflecterend effect.

ONLINE VISUALISATIE

 

We creëeren binnen twee uur een verhelderend en samenvattend beeld van hetgeen jij zichtbaar wilt maken aan jezelf. Het kan een krachtige focus bieden op doelen waar je naar verlangt, je kan het inzetten om een periode af te sluiten, een nieuwe weg te openen, je businessplan helder te krijgen of je missie diep in de ogen aan te kijken. Lees hier meer.

ONLINE BEGELEIDING

 

Vanuit je huiskamer online begeleide introspectie ontvangen? Juist vanuit je eigen veilige vertrouwde ruimte kan dit een krachtige werking hebben. Tijdens deze sessie (s) kunnen we de fundering in jouw energetische en emotionele systeem, diepgaand verzachten en bekrachtigen. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden op maat.

VISUALISATIE

 

Je buitenwereld kan worden ervaren als ruis, kan een helder zicht op jezelf vertroebelen en een innerlijke stem overschreeuwen. Het oproepen en creëren van visualisaties tijdens begeleide introspectie sessies, zijn waardevolle methoden om langer stil te staan bij wat je zelf voelt en ervaart.

 

De beelden en gevoelservaringen kunnen verhelderend werken en een krachtige focus bieden op doelen waar je naar verlangd.

SYMBOLIEK

 

Er kunnen blokkades zitten op hetgeen je wilt herinneren of visualiseren. Juist het toelaten en het (her)beleven van bijkomende emoties, gevoelens, angsten, woede, frustraties en verdriet kan een blokkade opheffen. Ik kan je daar veilig en liefdevol in begeleiden.

 

Door te werken met alle symboliek die zich aandient in de vorm van sensaties, emoties, visualisaties en taal, kunnen we vastzittende energie ontladen en ‘gemaakte ruimte’ vullen met datgene waar jouw behoeften liggen. 

 

Je hoeft geen beelddenker te zijn om deze sessies aan te gaan. Ook als je ‘niks’ ziet wordt er veel zichtbaar.

EIGENAARSCHAP

 

Deze vorm van zelfonderzoek zal je energetisch ‘opschudden en opschonen’ met als doel uiteindelijk (nog) steviger op beiden voeten te belanden. Je verruimt je bewustzijn en dit geeft je de mogelijkheid om je persoonlijkheid, je systemen en programmeringen te doorzien.

 

Door de moed die je toont en de verantwoordelijkheid die je neemt vergroot je uiteindelijk je innerlijke kracht en eigenaarschap over je energiesysteem. Met als gevolg een vrijere stroom van creatieve levensenergie en meer keuzevrijheid in hetgeen jij wilt loslaten of juist wilt omarmen.

ACCEPTATIE

 

Door steeds meer ‘afleiding’ los te laten, geef je jezelf toegang om de wereld te ervaren in het ‘NU’.  Door vol aanwezig te zijn ‘in het moment’ leer je anticiperen op jezelf en de wereld om je heen, vanuit eigenwaarde, integriteit, helderheid en innerlijke wijsheid.

 

Jezelf en de wereld leren accepteren en omarmen zoals hij is, biedt ontspanning en vrijheid. Vrije energie. Voor jezelf en voor anderen.

Mystic Meeting | Marloes Nierop

info @ mysticmeeting.com | 06 10924225