BEGELEIDE INTROSPECTIE

Ter verdieping van een massage bied ik optioneel een voorafgaand gesprek (30 min) met begeleide introspectie. Deze aanvullende sessies zijn geschikt voor vrouwen & mannen.

 

Door middel van ontspanningsoefeningen, meditatie, trance, visualisaties, ‘spiegelingen’ en affirmaties vergroten we de focus op je intentie van de massagetherapie. Een effectieve manier om je innerlijke systeem te doorgronden.

 

Je neemt de tijd en de verantwoordelijkheid om diepgewortelde conditioneringen, oude patronen, angsten en blokkades te verkennen.Je opent je dieper voor relevante thema’s en trauma’s, waarvan we de energie tijdens de opvolgende massage ontladen en herbalanceren. Een combinatie met een diepgaand zelfreflecterend effect.

 

TRAJECT

Soms volstaat één krachtige sessie en sommige hulpvragen behoeven meer geduld, toewijding en consistentie. In overleg kunnen we dit pad samen uitzetten.

 

Tijdens drie of meerdere sessies kunnen we de fundering in jouw energetische en emotionele systeem, diepgaand verzachten en bekrachtigen. We focussen ons daarbij onder andere op de samenwerking van jouw mannelijke & vrouwelijke energie waarbij we ook inzoomen op je mannelijke en vrouwelijke voorouderlijn.

 

Een duurzame stap die bijdraagt aan de verbinding met jezelf, daarmee de wereld om je heen, je zelf-vertrouwen en je creatie kracht.  
 
Heb je interesse in een combinatie van introspectie & massage, stuur me dan een bericht zodat we samen een geschikt moment kunnen afstemmen.

 

VISUALISATIE

 

Je buitenwereld kan worden ervaren als ruis, kan een helder zicht op jezelf vertroebelen en een innerlijke stem overschreeuwen. Het oproepen en creëren van visualisaties tijdens begeleide introspectie sessies, zijn waardevolle methoden om langer stil te staan bij wat je zelf voelt en ervaart.

 

De beelden en gevoelservaringen kunnen verhelderend werken en een krachtige focus bieden op doelen waar je naar verlangd.

SYMBOLIEK

 

Er kunnen blokkades zitten op hetgeen je wilt herinneren of visualiseren. Juist het toelaten en het (her)beleven van bijkomende emoties, gevoelens, angsten, woede, frustraties en verdriet kan een blokkade opheffen. Ik kan je daar veilig en liefdevol in begeleiden.

 

Door te werken met alle symboliek die zich aandient in de vorm van sensaties, emoties, visualisaties en taal, kunnen we vastzittende energie ontladen en ‘gemaakte ruimte’ vullen met datgene waar jouw behoeften liggen. 

 

Je hoeft geen beelddenker te zijn om deze sessies aan te gaan. Ook als je ‘niks’ ziet wordt er veel zichtbaar.

EIGENAARSCHAP

 

Deze vorm van zelfonderzoek zal je energetisch ‘opschudden en opschonen’ met als doel uiteindelijk (nog) steviger op beiden voeten te belanden. Je verruimt je bewustzijn en dit geeft je de mogelijkheid om je persoonlijkheid, je systemen en programmeringen te doorzien.

 

Door de moed die je toont en de verantwoordelijkheid die je neemt vergroot je uiteindelijk je innerlijke kracht en eigenaarschap over je energiesysteem. Met als gevolg een vrijere stroom van creatieve levensenergie en meer keuzevrijheid in hetgeen jij wilt loslaten of juist wilt omarmen.

ACCEPTATIE

 

Door steeds meer ‘afleiding’ los te laten, geef je jezelf toegang om de wereld te ervaren in het ‘NU’.  Door vol aanwezig te zijn ‘in het moment’ leer je anticiperen op jezelf en de wereld om je heen, vanuit eigenwaarde, integriteit, helderheid en innerlijke wijsheid.

 

Jezelf en de wereld leren accepteren en omarmen zoals hij is, biedt ontspanning en vrijheid. Vrije energie. Voor jezelf en voor anderen.

Heb je interesse in een combinatie van introspectie & massage, stuur me dan een bericht zodat we samen een geschikt moment kunnen afstemmen.

Mystic Meeting | Marloes Nierop

info @ mysticmeeting.com | 06 10924225