BEGELEIDE INTROSPECTIE

Ter verdieping van een massage bied ik optioneel een voorafgaande sessie met begeleide introspectie. Deze aanvullende sessies zijn gericht op het vrouwelijke lichaam en dus geheel gewijd aan vrouwelijke deelnemers.

 

Tijdens deze sessies faciliteer ik een ‘innerlijke reis’ door middel van ontspanningsoefeningen, meditatie, trance, visualisaties, ‘spiegelingen’ en affirmaties, waardoor jij jouw innerlijke systeem kan verkennen en doorgronden. Door de diepe ontspanning vergroot je het bereik tot je onderbewuste, waarmee je vaak inzichten over jezelf verruimt.

 

Je neemt de tijd en de verantwoordelijkheid om diepgewortelde conditioneringen, oude patronen, angsten en blokkades te verkennen. Je opent jezelf tijdens de sessie voor relevante thema’s en trauma’s, waarvan we de energie tijdens de opvolgende massage ontladen en herbalanceren. Een combinatie met een diepgaand zelfreflecterend effect.

 

TIJDSPAD SESSIE
Begeleide introspectie | 1,5 uur
Energetische Massage | 1,5 uur

TRAJECT

Soms volstaat één krachtige sessie en sommige hulpvragen behoeven meer geduld, toewijding en consistentie. In overleg kunnen we dit pad samen uitzetten.

 

Tijdens een traject (drie of meer sessies) kunnen we de fundering in jouw energetische en emotionele systeem, diepgaand verzachten en bekrachtigen. We focussen ons daarbij onder andere op de samenwerking van jouw mannelijke & vrouwelijke energie waarbij we ook inzoomen op je mannelijke en vrouwelijke voorouderlijn.

 

Een duurzame stap die bijdraagt aan de verbinding met jezelf, daarmee de wereld om je heen, je zelf-vertrouwen en je creatie kracht.

 

TIJDSPAD TRAJECT
3 uur | Focus op jouw mannelijke energie
3 uur | Focus op jouw vrouwelijke energie
3 uur | Focus op de ultieme samenwerking

MASSAGE

Tijdens de full body massage, ondersteund door acupressuur en reflexologie, worden de spieren, de bloedsomloop, het lymfesysteem en de energiestromen in het lichaam geactiveerd.

 

Deze massagevorm bevorderd de algehele gezondheid, verminderd klachten en brengt balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Doordat het hele lichaam diepgaand ontspant verbeteren lichaamsfuncties en wordt je lichaamsbewustzijn verruimt. Hiermee bereik je ook meer inzichten over innerlijke behoeften, verlangens en grenzen.

 

Met veel aandacht contact maken met je lichaam, en je daarin thuis (leren) voelen, biedt een therapeutisch effect en het is een waardevolle bijdrae aan de vrije stroom van levensenergie.

VISUALISATIE

 

Je buitenwereld kan worden ervaren als ruis, kan een helder zicht op jezelf vertroebelen en een innerlijke stem overschreeuwen. Het oproepen en creëren van visualisaties tijdens begeleide introspectie sessies, zijn waardevolle methoden om langer stil te staan bij wat je zelf voelt en ervaart.

 

De beelden en gevoelservaringen kunnen verhelderend werken en een krachtige focus bieden op doelen waar je naar verlangd.

SYMBOLIEK

 

Er kunnen blokkades zitten op hetgeen je wilt herinneren of visualiseren. Juist het toelaten en het (her)beleven van bijkomende emoties, gevoelens, angsten, woede, frustraties en verdriet kan een blokkade opheffen. Ik kan je daar veilig en liefdevol in begeleiden.

 

Door te werken met alle symboliek die zich aandient in de vorm van sensaties, emoties, visualisaties en taal, kunnen we vastzittende energie ontladen en ‘gemaakte ruimte’ vullen met datgene waar jouw behoeften liggen. 

 

Je hoeft geen beelddenker te zijn om deze sessies aan te gaan. Ook als je ‘niks’ ziet wordt er veel zichtbaar.

EIGENAARSCHAP

 

Deze vorm van zelfonderzoek zal je energetisch ‘opschudden en opschonen’ met als doel uiteindelijk (nog) steviger op beiden voeten te belanden. Je verruimt je bewustzijn en dit geeft je de mogelijkheid om je persoonlijkheid, je systemen en programmeringen te doorzien.

 

Door de moed die je toont en de verantwoordelijkheid die je neemt vergroot je uiteindelijk je innerlijke kracht en eigenaarschap over je energiesysteem. Met als gevolg een vrijere stroom van creatieve levensenergie en meer keuzevrijheid in hetgeen jij wilt loslaten of juist wilt omarmen.

ACCEPTATIE

 

Door steeds meer ‘afleiding’ los te laten, geef je jezelf toegang om de wereld te ervaren in het ‘NU’.  Door vol aanwezig te zijn ‘in het moment’ leer je anticiperen op jezelf en de wereld om je heen, vanuit eigenwaarde, integriteit, helderheid en innerlijke wijsheid.

 

Jezelf en de wereld leren accepteren en omarmen zoals hij is, biedt ontspanning en vrijheid. Vrije energie. Voor jezelf en voor anderen.

COMBINATIE DAG

Een begeleide introspectie, een massage en een photoshoot die elkaar aanvullen op één dag of in een traject van drie aparte sessies. We werken via bewustwording en verbinding aan verdieping en integratie om vervolgens uit te komen bij ontspanning en zichtbaarheid.

 

Bedoeld voor iedereen die een stap wil zetten in zijn persoonlijke ontwikkeling en zichtbaarheid en dit wil bezegelen met een authentieke fotoserie. We concentreren ons op datgene in jezelf dat je wilt delen met anderen en verruimen innerlijke keuzevrijheid om jouw authenticiteit te omarmen.

MYSTIC MEETING | MARLOES NIEROP

INFO @ MYSTICMEETING.COM | 06 10924225