UNCOVER THE UNSEEN

Begeleide introspectie, een massage en een photoshoot die elkaar aanvullen op één dag of in een traject van drie aparte sessies. We werken via bewustwording en verbinding aan verdieping en integratie om vervolgens uit te komen bij ontspanning en zichtbaarheid.

 

Bedoeld voor iedereen die een stap wil zetten in zijn persoonlijke ontwikkeling en zichtbaarheid en dit wil bezegelen met een authentieke fotoserie. We concentreren ons op datgene in jezelf dat je wilt delen met anderen en verruimen innerlijke keuzevrijheid om jouw authenticiteit te omarmen.

 

We starten we met een begeleide introspectie waarin we met gerichte ademhaling, doelbewuste vragen en begeleide visualisaties de tijd nemen voor bewustwording en heling van thema’s en trauma’s die aandacht nodig hebben en verdienen.

 

Deze diepgaande innerlijke reis wordt opgevolgd door een energetische massage, ondersteund door acupressuur en reflexologie, met ruimte voor ontlading, zachtheid en het uitbalanceren van nieuw evenwicht.

 

Na een heerlijke lunch en indien gewenst een douche, wandelen we de Veluwse heide op waar je doormiddel van een photoshoot expressie geeft aan jouw authentieke ‘zijn’ vanuit je hervonden ontspanning en aanwezigheid.

 

Na deze complete dag, of aan het eind van een meerdaags traject, heb je naast een authentieke fotoserie ook de creatiekracht aangeboord die gericht is op jouw zichtbaarheid als mens, ondernemer en mystiek wezen. Een memorabele, duurzame ervaring en een uniek document om te delen.

PROGRAMMA

10.30 Begeleide introspectie
12.00 Massage
13.30 Lunch
14.00 Photoshoot
16.00 Afronding

  • Combinatie Dag

    Exclusief btw

    € 650,-
  • Combinatie Traject

    Exclusief btw

    € 550,-

Garantie van minimaal 20 foto’s en een kwaliteitsprint van een foto naar keuze. Lunch inbegrepen. Andere volgorde van sessies is ook mogelijk.

 

Bij regen en extreme kou verplaatsen we de datum. Betaling nadat je tevreden bent met de complete dag & foto’s.

“Het was tijd om werkelijk zichtbaar te worden en de maskers af te gooien. De unieke combinatie van de diepe ontspanningsmassage, coachsessie en fotografie, allen verzorgd door Marloes zorgt voor verdieping en verbinding. Ik kijk terug op een hele ontspannen dag waarin alles er mocht zijn. De begeleiding van Marloes in alle onderdelen van de dag en ook in aanloop daar naar toe is met aandacht, liefdevol en zonder oordeel. Deze dag zie ik als een groot cadeau en de foto’s waarop ik mezelf werkelijk zie, zijn de mooiste bonus.”

De combinatie van begeleide introspectie, massage en een photoshoot vindt plaats in ons charmante vakantiehuis te Doornspijk direct gelegen aan het Veluwse landschap, wat zich perfect leent voor inspirerende wandelingen en kleurrijke photoshoots. Een heerlijke voedzame lunch is hierbij inbegrepen.

Het is ook mogelijk om de sessies te verspreiden over verschillende dagen. De begeleide introspectie & de massage vinden plaats in een charmante persoonlijke ruimte, in ons atelier in Amsterdam-Oost. De photoshoot kan plaatsvinden in ons atelier, het stadslandschap, een park, een bos of een locatie van jouw voorkeur.

ERVARINGEN

MYSTIC MEETING | MARLOES NIEROP

INFO @ MYSTICMEETING.COM | 06 10924225