UNCOVER THE UNSEEN

Een massage, een coachsessie en een photoshoot die elkaar aanvullen in een traject van 3 sessies of samengebundeld op één dag. We werken via ontspanning & verbinding naar bewustwording & verdieping en vervolgens naar integratie & zichtbaarheid.

 

Als de complete dag of het traject is afgerond heb je helderheid over diepe verlangens, aangeboorde creatiekracht en een authentieke fotoserie gericht op jouw zichtbaarheid als mens, als ondernemer, als mystiek wezen. Een memorabele ervaring en een uniek document om te delen.

 

De dag start met een diepe ontspanningsmassages ondersteund door acupressuur, gericht op het deblokkeren van vastzittende energie en verruimen van je bewustzijn. Mogelijkerwijs volgt een coachsessie waarin ik een ‘innerlijke reis’ faciliteer door middel van ontspanningsoefeningen, visualisaties en affirmaties die diepe verlangens blootleggen in hetgeen jij zichtbaar wilt maken. Aan jezelf.

 

Na een uitgebreide lunch wandelen we samen naar een bosrijke omgeving om een authentieke serie van jou te fotograferen. De massage en de coachsessie hebben je voorbereid om je in pure vorm en zachtheid te openen voor de camera. 

PROGRAMMA

10.00 Coachsessie I
10.30 Energetische Massage
12.00 Pauze
12.30 Coach Sessie II
13.30 Lunch
14.00 Photoshoot
16.30 Afronding

 

Massage & Coachsessie & Photoshoot
€650,- excl btw.

 

Massage & Photoshoot
Coachsessie & Photoshoot

€525,- excl btw

 

Lunch inbegrepen. Andere volgorde van sessies is ook mogelijk. Garantie van minimaal 20 foto’s en 1 hoge kwaliteitsprint van een foto naar keuze. Betaling nadat je tevreden bent met de complete dag & foto’s.

LOCATIE VELUWE
Combinatie Dag

De combinatie van massage en/of een coachsessie vindt plaats in ons charmante vakantiehuis te Doornspijk direct gelegen aan het Veluwse landschap, wat zich perfect leent voor inspirerende wandelingen en kleurrijke photoshoots.

LOCATIE AMSTERDAM
Traject van 3 sessies

De massage & coachsessie vinden plaats in een charmante ruimte met een persoonlijke sfeer, naast ons atelier in Amsterdam-Oost. De photoshoot kan plaatsvinden in ons atelier, het stadslandschap, een park, een bos of een locatie van jouw voorkeur.