RETREAT FULL SUPPORT

Mijn diensten komen samen tijdens retraites en workshops. Afhankelijk van budget en wensen is de inhoud en investering volledig op maat samen te stellen.

FOTOGRAFIE

Als fotografe leg ik op integere wijze de sfeer en energie vast op beeld. Ook is het fotograferen van persoonlijke portretten van de deelnemers en het team een verdiepende ervaring en een bijzonder document ter herinnering en bevestiging.

MASSAGE

Als masseuse voorzie ik de deelnemers van extra ontlading en ontspanning. Een waardevolle bijdrage voor deelnemers die de ruimte geven aan thema’s of trauma’s die aandacht verdienen. Voorzien van alle gemakken met mijn luxe mobiele massagetafel.

ENERGY FACILITATOR

Als energy facilitator en coach biedt ik extra ondersteuning tijdens de diepgaande processen van de deelnemers en bied ik een helpende hand bij praktische en organisatorische zaken rondom het event.

Marloes heeft de gave om helemaal op te gaan in de ruimte. Het wordt een warme plek waar je je direct veilig voelt.
'Dank je wel lieve Marloes, voor je zachtheid in alles wat je doet, je geduld, en je vertrouwde en veilige aanwezigheid.'