E

erste

H

ulp

B

ij

O

nbalans

EHBO

Hoe zorg jij voor jezelf als je niet lekker in je vel zit, onzekerheid voelt of gevoelens van stress ervaart?

 

In dit traject leer je Eerste Hulp Bij Onbalans toepassen. Tijdens vijf ontmoetingen ontvang je driemaal een uitgebreide massage en oefen je met ademhalingstechnieken, visualisaties en creatieve expressie.

 

Je maakt kennis met massage als ontspanningsvorm en leert luisteren naar subtiele signalen van je lichaam. Binnen een tijdspad van ongeveer zes weken leer je wat diepgaande ontspanning kan brengen op mentaal, emotioneel en fysiek niveau.

 

Het draagt bij aan je zelfvertrouwen, eigenwaarde en emotionele veiligheid. Je leert ontspannen met ‘beide voeten op stevige grond’.

TRAJECT

€ 350,- (incl. btw)

betaling na intakegesprek

 

* Intake gesprek 45 á 60 min (online)
* Sessie 20 min gesprek & 60 min massage
* Sessie 10 min gesprek & 70 min massage
* Sessie 90 min massage
* Sessie 120 min visualisatie (online)

 

Gericht op jongeren (14 tot 21 jaar) die een uitdaging voelen in het doseren en verwerken van interne en externe prikkels.

 

Voel je welkom om contact op te nemen voor meer informatie en afstemming.

 

Na het traject ontvang je 10 % korting op drie opvolgende massages en 20 % korting op een fotoshoot.

Online Intake gesprek

45 á 60 min

We maken kennis met elkaar en we bespreken waar jij behoefte aan hebt. Ik leg het verdere stappenplan uit en jij beslist hierna of je graag verder wilt met het traject. Van tevoren vraag ik je om een korte vragenlijst in te vullen en na het gesprek geef ik je een vrijblijvende creatieve opdracht mee.

Massage & Coaching

20 min gesprek & 60 min massage

We bespreken hoe het met je gaat, je leert ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen en neemt de tijd voor ontspanning tijdens de massage. Ik geef je een vrijblijvende creatieve opdracht mee voor de volgende sessie.

Massage & Coaching

10 min gesprek & 70 min massage

We bespreken hoe het met je gaat en we nemen nog meer tijd voor fysieke en mentale ontspanning tijdens de massage. Ik geef je een vrijblijvende creatieve opdracht mee voor de volgende sessie.

Massage Deep Dive

90 min massage

Je neemt 90 minuten de tijd om diepgaand te ontspannen tijdens de massage. Je brengt daarbij ook de geleerde ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen in de praktijk. Ik geef je een vrijblijvende creatieve opdracht mee voor de volgende sessie.

Online visualisatie

120 min

Samen creëeren we een 'moodboard' dat jouw gevoelens en wensen in beeld brengt. Hierna heb je ook geleerd hoe je dit zelf kan voortzetten in de toekomst.

EHBO ONLINE

Ontvang je liever vanuit je huiskamer online begeleiding? Juist in je eigen veilige vertrouwde omgeving kan het fijn zijn om ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en visualisaties uit te proberen. We passen de inhoud van deze online sessie (s) aan op datgene waar jij behoefte aan hebt en combineren het met (vrijblijvende) creatieve opdrachten.

 

Neem contact op voor een planning op maat.

ONTSPANNINGSMASSAGE

60 min | 14 – 23 Jaar | € 70,- (incl. btw)

 

Graag alleen een massage ervaren? De massage stem ik af op je voorkeur en jouw behoeften. Door middel van ademhalingsoefeningen begeleid ik je tijdens de massage naar hoe je jezelf nog dieper kan ontspannen. Deze oefeningen kan je in het dagelijks leven ook inzetten om meer rust te ervaren.

Mystic Meeting | Marloes Nierop

info @ mysticmeeting.com | 06 10924225