COACH SESSIES

Na een uitgebreid intake gesprek faciliteer ik, afgestemd op jouw hulpvraag, een innerlijke reis door middel van ontspanningsoefeningen, energetische massage, meditatie, visualisaties en/of affirmaties, waardoor jij jouw innerlijke systeem kan verkennen en doorgronden. Door de diepe ontspanning en focus vergroot je het bereik tot je onderbewuste waar je meer toegang hebt tot inzichten over jezelf.

 

Je neemt de tijd en de verantwoordelijkheid om diepgewortelde conditioneringen, oude patronen, angsten, blokkades te verkennen en hetgeen ‘dat om aandacht vraagt’ zal zich aandienen. Een volle focus op je gevoel kan een ervaring zijn die door de ‘mind’ soms moeilijk te verklaren is, maar desalniettemin bijzonder effectief werkt.

Helderheid

 

Je buitenwereld kan worden ervaren als ruis, kan een helder zicht op jezelf vertroebelen en een innerlijke stem overschreeuwen. Het oproepen en creëren van visualisaties tijdens coach sessies, zijn waardevolle methoden om langer stil te staan bij wat je zelf voelt en ervaart. De beelden en gevoelservaringen kunnen verhelderend werken en een krachtige focus bieden op doelen waar je naar verlangd.

Blokkades

 

Er kunnen blokkades zitten op hetgeen je wilt herinneren of visualiseren, vaak uit angst voor ‘wat gezien wil worden’. Juist het toelaten en het (her)beleven van bijkomende emoties, gevoelens, angsten, woede, frustraties en verdriet kan een blokkade opheffen. Ik kan je daar veilig en liefdevol in begeleiden.

 

Door te werken met alle symboliek die zich aandient in de vorm van sensaties, emoties, visualisaties en taal, kunnen we vastzittende energie ontladen en ‘gemaakte ruimte’ vullen met datgene waar jouw behoeften liggen. 

 

Je hoeft geen beelddenker te zijn om deze sessies aan te gaan. Ook als je ‘niks’ ziet wordt er veel zichtbaar.

Integratie

 

Deze vorm van zelfonderzoek zal je energetisch ‘opschudden en opschonen’ met als doel uiteindelijk (nog) steviger op beiden voeten te belanden. Je verruimt je bewustzijn en dit geeft je de mogelijkheid om je persoonlijkheid, je systemen en programmeringen te doorzien.

 

Door de moed die je toont en de verantwoordelijkheid die je neemt, om je eigen schaduwkanten onder ogen te zien, vergroot je uiteindelijk je innerlijke kracht en eigenaarschap over je energiesysteem. Met als gevolg een vrijere stroom van creatieve levensenergie en meer keuzevrijheid in hetgeen jij wilt loslaten of juist wilt omarmen.

Acceptatie

 

Door steeds meer ‘afleiding’ los te laten, geef je jezelf toegang om de wereld te ervaren in het ‘NU’.  Door vol aanwezig te zijn ‘in het moment’ leer je anticiperen op jezelf en de wereld om je heen, vanuit eigenwaarde, integriteit, helderheid en innerlijke wijsheid. Jezelf en de wereld leren accepteren en omarmen zoals hij is, biedt ontspanning en vrijheid. Vrije energie. Voor jezelf en voor anderen.

VISIE

Hoe projecteer jij jezelf in deze wereld?
Hoe projecteer jij de wereld op jezelf?

 

Hoe creëer jij illusies voor jezelf?
Hoe doorzie je illusies van dichtbij?

 

Hoe onderscheid je energieën van jezelf, de ander en het collectief?
Hoe schudt je onzin van je af? Hoe creëer je zingeving?

 

Hoe ga je om met onrust, verdriet en eenzaamheid?
Hoe kanaliseer je depressie en wanhoop?
Hoe laat je manipulerende gedachten varen?

 

Hoe sta je op nadat je valt?
Hoe leer je je slachtofferschap herkennen?

Hoe zet je frustratie om in daadkracht?
Hoe zet je stappen vanuit innerlijk leiderschap?

 

Hoe geef je grenzen aan met zachte kracht?
Hoe omarm je sensitiviteit en hooggevoeligheid?
Hoe werken mannelijke en vrouwelijke energie samen?

 

Hoe omarm je wrijving en dualiteit?
Hoe verbuig je percepties op rotsvaste overtuigingen?
Hoe maak je beslissingen vanuit liefde in plaats van angst?

 

Hoe verstevig je de grond onder je voeten?
Hoe kan je veilig verdwalen in onmeetbare diepte?
Hoe zet je inspiratie om naar creatie kracht?

 

Hoe communiceer je vanuit integriteit?
Hoe vertrouw je de liefde van de ander?
Hoe geef je jezelf toestemming te genieten?

 

Hoe herken je waar je vrij bent?
Hoe balanceer je door de dagen?

Hoe vergoot je jouw keuzevrijheid?
Hoe wordt je de beste vriend van jezelf?

 

Ik heb de antwoorden niet voor je klaar liggen.
Wel deel ik in alle liefde deze zoektocht met je.

 

Coachen is de juiste vragen stellen.
Gefaciliteerd vanuit confronterende zachtmoedigheid.
Zodat jij je eigen antwoorden helder kan gaan voelen.

INTAKE GESPREK

Voor de coach sessies starten we met een uitgebreid intakegesprek waarin wij samen jouw hulpvraag verder uitdiepen. Middels mijn ‘intuïtive vragenvuur’ verkennen we de mentale, emotionele, fysieke en spirituele invalshoeken. We nemen ruim de tijd om jouw onderliggende behoeften helder te krijgen en ik kan je meer inzicht geven in de mogelijkheden voor een kort of langer coaching traject. Een intake gesprek kan online of live plaatsvinden.

 

Indien ik het gevoel heb dat je meer gebaat bent bij een andere vorm van coaching of therapie, zal ik je doorverwijzen. Bij fysieke klachten en/of bij het gebruik van medicijnen, zal ik je altijd adviseren ook een huisarts te bezoeken.

WELKOM

Wees welkom. Het vraagt om een stevige en veilige omgeving om je diep te ontspannen en je eventuele zorgen vrij te kunnen delen. Daarvoor ben je aan het goede adres. Ik faciliteer, door middel van massage en coach sessies, ruimte voor mensen om zich te ontspannen en innerlijk te verdiepen. Binnen een liefdevolle bedding en een sfeervolle ruimte, biedt ik je een luisterend oor en een open hart. Humor laat ik meestal ook niet achterwege. En tijdens massages geef ik graag ruimte aan de stilte.

 

Voor een verdere indruk van mijn drijfveren en achtergrond, lees hier. Graag neem ik je mee tijdens een massage sessie, een coach sessie en/of photoshoots.

Een welkom onderdeel van een coach traject kan een (energetische) massage zijn. Vanuit een holistische kijk op gezondheid is massage een preventief middel om jezelf in balans te houden. Contact maken met je lichaam en je daarin thuis (leren) voelen is een waardevolle bijdrage aan de vrije energie die door je heen kan stromen. Ook is het aanwakkeren van lichaamsbewustzijn cruciaal voor het waarnemen van energie in jezelf en daarmee de mogelijkheid dit te transformeren.

Wil je graag als persoon en/of als ondernemer meer zichtbaar worden, maar vind je dat best spannend? Of wil je graag begeleiding bij de creatieve uitwerking? Tijdens onze shoot leid ik je op ontspannen wijze naar overgave aan de camera. Mocht je daar uitgebreide begeleiding in wensen ter voorbereiding, dan kunnen we een ook coach sessie vooraf inplannen. Hierin zijn meerdere vormen mogelijk, zoals een uitgebreide photoshoot met extra begeleiding voorafgaand of een langer coach traject dat afgerond wordt door een photoshoot.