BEGELEIDE INTROSPECTIE

Intuïtief en met doelgerichte vragen stem ik mij af op jouw hulpvraag, hetgeen de leidraad van de sessie zal vormen.

 

Ik faciliteer een innerlijke reis door middel van ontspanningsoefeningen, meditatie, visualisaties, spiegelingen en affirmaties, waardoor jij jouw innerlijke systeem kan verkennen en doorgronden. Door de diepe ontspanning en focus vergroot je het bereik tot je onderbewuste waar je meer toegang hebt tot inzichten over jezelf.

 

Je neemt de tijd en de verantwoordelijkheid om diepgewortelde conditioneringen, oude patronen, angsten, blokkades te verkennen, waarna hetgeen ‘dat om aandacht vraagt’ zich aandient. Een volle focus op je gevoel kan een ervaring zijn die door de ‘mind’ soms moeilijk te verklaren is, maar desalniettemin bijzonder effectief werkt.

  • Begeleide Introspectie

    2 uur | Incl. btw

    € 88,-

TRAJECT

Soms volstaat één krachtige sessie en sommige hulpvragen behoeven meer begeleide introspectie, geduld, toewijding en consistentie. In overleg kunnen we dit pad samen uitzetten.

 

Tijdens een traject (drie of meer sessies) kunnen we de fundering in jouw energetische en emotionele systeem, diepgaand verzachten en bekrachtigen. We focussen ons daarbij onder andere op de samenwerking van jouw mannelijke & vrouwelijke energie waarbij we ook inzoomen op je mannelijke en vrouwelijke voorouderlijn.

 

Een duurzame stap die bijdraagt aan de verbinding met jezelf, daarmee de wereld om je heen, je zelf-vertrouwen en je creatie kracht.

MASSAGE

Ik faciliteer ook ‘full body’ energetische ontspanningsmassages ondersteund door acupressuur en reflexologie, die bijdragen aan het deblokkeren van stagnaties en de verbetering van bloedcirculatie. Daarbij corrigeert ‘de kracht van aanraking’ een onbalans met een therapeutisch effect.

 

Doordat het hele lichaam ontspant verbeteren lichaamsfuncties en wordt je lichaamsbewustzijn aangewakkerd. Binnen de ruimte die je jezelf daarmee gunt vergroot je inzicht in jouw innerlijke behoeften, verlangens en grenzen. En door je lichaam energetisch meer open te stellen open je toegang tot transformatie en groei.

 

Begeleide introspectie en aandachtig contact maken met je lichaam, en je daarin thuis (leren) voelen, zijn waardevolle bijdragen aan de vrije stroom van levensenergie.

  • Combinatie

    Introspectie + Massage Incl. btw

    € 160,-

HELDERHEID

 

Je buitenwereld kan worden ervaren als ruis, kan een helder zicht op jezelf vertroebelen en een innerlijke stem overschreeuwen. Het oproepen en creëren van visualisaties tijdens coach sessies, zijn waardevolle methoden om langer stil te staan bij wat je zelf voelt en ervaart.

 

De beelden en gevoelservaringen kunnen verhelderend werken en een krachtige focus bieden op doelen waar je naar verlangd.

BLOKKADES

 

Er kunnen blokkades zitten op hetgeen je wilt herinneren of visualiseren. Juist het toelaten en het (her)beleven van bijkomende emoties, gevoelens, angsten, woede, frustraties en verdriet kan een blokkade opheffen. Ik kan je daar veilig en liefdevol in begeleiden. Door te werken met alle symboliek die zich aandient in de vorm van sensaties, emoties, visualisaties en taal, kunnen we vastzittende energie ontladen en ‘gemaakte ruimte’ vullen met datgene waar jouw behoeften liggen. 

 

Je hoeft geen beelddenker te zijn om deze sessies aan te gaan. Ook als je ‘niks’ ziet wordt er veel zichtbaar.

INTEGRATIE

 

Deze vorm van zelfonderzoek zal je energetisch ‘opschudden en opschonen’ met als doel uiteindelijk (nog) steviger op beiden voeten te belanden. Je verruimt je bewustzijn en dit geeft je de mogelijkheid om je persoonlijkheid, je systemen en programmeringen te doorzien.

 

Door de moed die je toont en de verantwoordelijkheid die je neemt vergroot je uiteindelijk je innerlijke kracht en eigenaarschap over je energiesysteem. Met als gevolg een vrijere stroom van creatieve levensenergie en meer keuzevrijheid in hetgeen jij wilt loslaten of juist wilt omarmen.

ACCEPTATIE

 

Door steeds meer ‘afleiding’ los te laten, geef je jezelf toegang om de wereld te ervaren in het ‘NU’.  Door vol aanwezig te zijn ‘in het moment’ leer je anticiperen op jezelf en de wereld om je heen, vanuit eigenwaarde, integriteit, helderheid en innerlijke wijsheid.

 

Jezelf en de wereld leren accepteren en omarmen zoals hij is, biedt ontspanning en vrijheid. Vrije energie. Voor jezelf en voor anderen.

VISIE

Hoe projecteer jij jezelf in deze wereld?
Hoe projecteer jij de wereld op jezelf?

 

Hoe creëer jij illusies voor jezelf?
Hoe doorzie je illusies van dichtbij?

 

Hoe onderscheid je energieën van jezelf, de ander en het collectief?
Hoe schudt je onzin van je af? Hoe creëer je zingeving?

 

Hoe ga je om met onrust, verdriet en eenzaamheid?
Hoe kanaliseer je depressie en wanhoop?
Hoe laat je manipulerende gedachten varen?

 

Hoe sta je op nadat je valt?
Hoe leer je je slachtofferschap herkennen?

Hoe zet je frustratie om in daadkracht?
Hoe zet je stappen vanuit innerlijk leiderschap?

 

Hoe geef je grenzen aan met zachte kracht?
Hoe omarm je sensitiviteit en hooggevoeligheid?
Hoe werken mannelijke en vrouwelijke energie samen?

 

Hoe omarm je wrijving en dualiteit?
Hoe verbuig je percepties op rotsvaste overtuigingen?
Hoe maak je beslissingen vanuit liefde in plaats van angst?

 

Hoe verstevig je de grond onder je voeten?
Hoe kan je veilig verdwalen in onmeetbare diepte?
Hoe zet je inspiratie om naar creatie kracht?

 

Hoe communiceer je vanuit integriteit?
Hoe vertrouw je de liefde van de ander?
Hoe geef je jezelf toestemming te genieten?

 

Hoe herken je waar je vrij bent?
Hoe balanceer je door de dagen?

Hoe vergoot je jouw keuzevrijheid?
Hoe wordt je de beste vriend van jezelf?

 

Ik heb de antwoorden niet voor je klaar liggen.
Wel deel ik in alle liefde deze zoektocht met je.

 

Coachen is de juiste vragen stellen.
Gefaciliteerd vanuit confronterende zachtmoedigheid.
Zodat jij je eigen antwoorden helder kan gaan voelen.

'May all your weeds be wildflowers'

COMBINATIE DAG

Een begeleide introspectie, een massage en een photoshoot die elkaar aanvullen op één dag of in een traject van drie aparte sessies. We werken via bewustwording en verbinding aan verdieping en integratie om vervolgens uit te komen bij ontspanning en zichtbaarheid.

 

Bedoeld voor iedereen die een stap wil zetten in zijn persoonlijke ontwikkeling en zichtbaarheid en dit wil bezegelen met een authentieke fotoserie. We concentreren ons op datgene in jezelf dat je wilt delen met anderen en verruimen innerlijke keuzevrijheid om jouw authenticiteit te omarmen.

MYSTIC MEETING | MARLOES NIEROP

INFO @ MYSTICMEETING.COM | 06 10924225