Tijdens een photoshoot gaan we, op ontspannen wijze, met volle aandacht en ruime tijd, samen op pad om beelden te creëren. Ik vang je op als je verlegen bent en daag je uit als je durft. Vanuit deze dynamiek ontstaat een co-creatie van intieme en expressieve beelden.

 

We stemmen af op jouw voorkeuren in vorm en stijl, en fotograferen op een locatie waar jij je op je gemak voelt. In de buitenlucht, bij jou thuis, in de Reloadclub te Amsterdam of in mijn studio in Amersfoort. Mooie gesprekken inbegrepen.

 

 Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en je te mogen weerspiegelen via fotografie. Wees welkom.

Authentieke portretten

Intieme fotoserie

Expressieve co-creatie

Document voor dierbaren

Bezegeling van periode

Stap in zichtbaarheid

SOLO

(HALF) NAAKT

DUO

COMBINATIE DAG

Een begeleide introspectie, een massage en een photoshoot die elkaar aanvullen op één dag of in een traject van drie aparte sessies. We werken via bewustwording en verbinding aan verdieping en integratie om vervolgens uit te komen bij ontspanning en zichtbaarheid.

 

Bedoeld voor iedereen die een stap wil zetten in zijn persoonlijke ontwikkeling en zichtbaarheid en dit wil bezegelen met een authentieke fotoserie. We concentreren ons op datgene in jezelf dat je wilt delen met anderen en verruimen innerlijke keuzevrijheid om jouw authenticiteit te omarmen.

MYSTIC MEETING | MARLOES NIEROP

INFO @ MYSTICMEETING.COM | 06 10924225