COMBINATIEDAG

Begeleide introspectie, een massage en een photoshoot die elkaar aanvullen op één dag of in een traject. We werken via bewustwording en verbinding aan verdieping en integratie om vervolgens uit te komen bij ontspanning en zichtbaarheid.

 

Bedoeld voor iedereen die een stap wil zetten in zijn persoonlijke ontwikkeling en zichtbaarheid en dit wil bezegelen met een authentieke fotoserie. We concentreren ons op datgene in jezelf dat je wilt delen met anderen en verruimen innerlijke keuzevrijheid om jouw authenticiteit te omarmen.

 

We starten we met een begeleide introspectie waarin we met gerichte ademhaling, doelbewuste vragen en begeleide visualisaties de tijd nemen voor bewustwording en heling van thema’s en trauma’s die aandacht nodig hebben en verdienen.

 

Deze diepgaande innerlijke reis wordt opgevolgd door een energetische massage, ondersteund door acupressuur en reflexologie, met ruimte voor ontlading, zachtheid en het uitbalanceren van nieuw evenwicht.

 

Na een voedzame lunch wandelen we de Veluwse heide op waar je doormiddel van een photoshoot expressie geeft aan jouw authentieke ‘zijn’ vanuit je hervonden ontspanning en aanwezigheid.

 

Na deze combinatiedag heb je naast een authentieke fotoserie ook de creatiekracht aangeboord die gericht is op jouw zichtbaarheid als mens, ondernemer en mystiek wezen. Een memorabele, duurzame ervaring en een uniek document om te delen.

PROGRAMMA

10.30 Begeleide introspectie
12.00 Massage
13.30 Lunch
14.00 Photoshoot
16.00 Afronding

  • Combinatie Dag

    Exclusief btw

    € 600,-

Inclusief een garantie van minimaal 20 foto’s en een kwaliteitsprint van een foto naar keuze. Lunch inbegrepen. Andere volgorde van sessies is ook mogelijk.

 

Bij regen en extreme kou verplaatsen we de datum. Betaling nadat je tevreden bent met de complete dag & foto’s.

 

De combinatiedag kan plaatsvinden op mijn locaties in Nunspeet of Amersfoort.

LOCATIE AMERSFOORT

Daam Fockemalaan. Een rustgevende ruimte, omringd door een bosrijke omgeving, gelegen in het Eemklooster. Hier faciliteer ik massages, photoshoots, combinatiesessies en de combinatiedag.

 

Vervoer Bushalte op 9 minuten loopafstand | Vanaf centraal station Amersfoort 8 minuten met OV fiets | Vlakbij snelweg afslag A28 | Bekijk op Google maps.

LOCATIE NUNSPEET

Klaterweg. Charmant vakantiehuis te Nunspeet direct gelegen aan het bosrijke Veluwe Landschap. Hier faciliteer ik de combinatiedag.

 

Vervoer Vanaf station Nunspeet 13 minuten met OV fiets of 10 minuten met taxi | Vlakbij snelweg afslag A28 | Bekijk op Google Maps.

 

ERVARINGEN

MYSTIC MEETING | MARLOES NIEROP

INFO @ MYSTICMEETING.COM | 06 10924225